"Het enige wat
constant is
is de verandering"

Over mij!

Mijn naam is Janneke van de Ven, geboren en wonende in Rosmalen. Na de geboorte van mijn oudste dochter (1997) kwam ik in contact met Hatha Yoga. Om de inspiratie en rust die ik voelde door te kunnen leren geven aan een ieder die daar ook naar verlangt, besloot ik in 2003 de opleiding voor Yoga Docente te volgen. Vanaf die tijd is Yoga steeds meer een levenswijze geworden en heeft het een belangrijke plaats ingenomen in mijn leven. In 2007 ben ik gestart als zelfstandig Yoga docente. Als specialisatie volgde ik de opleiding Adem jaartraining van Regine Herbig en de cursus Adem en Ontspanning van Dixhoorn bij Yvonne Esser.

Uit eigen ervaringen weet ik hoe Mindfulness Yoga het leven positief beïnvloedt, en is het voor mij een weg naar meer ruimte en vrijheid. Op basis van mijn ervaringen en ontwikkeling zie ik het als een uitdaging om de positieve uitwerkingen uit te dragen naar anderen, zodat ook zij kunnen ervaren hoe deze het leven positief beïnvloeden. Als ervaringsdeskundige geef ik ook lessen aan mensen met een fysieke beperking. Yoga "speciaal" is een aangepaste vorm van Yoga voor iedereen (m/v) die leeft met een chronische ziekte of lichamelijke beperking. Uitgangspunt van deze aangepaste lessen is ondersteuning en begeleiding in het persoonlijk bewustwordingsproces. Om te leren leven met een beperking en daarin meer levenskwaliteit te ervaren.

Om geïnspireerd te worden en bewust te blijven van mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling volg ik met regelmaat workshops en cursusweken. Op dit moment volg ik een 4-jarige Spirituele Coach/Therapeut opleiding waarin mijn ontwikkeling als mens centraal staat. Om individuele processen, in combinatie met Yoga en Meditatie, diepgaander te kunnen begeleiden.