"Als je verbinding een binding wordt, maak je dan los en verbind je opnieuw!"

Tantra Massages

Individuele Kashmirische Massage

Je ontvangt een Indiase Kashmirische massage waarin je gehele lichaam met aandacht wordt aangeraakt. Deze massage vorm wordt ook wel "Yoga van de aanraking" genoemd. In een vloeiende dans van zachte aanrakingen met warme olie wordt je lichaam wakker gemaakt. Je wordt uitgenodigd je gerichtheid los te laten en je aanwezigheid te voelen en ervaren. Aanwezig te zijn in alles wat er voelbaar is, hoe het ook maar is, zonder iets te moeten of te willen. Jij mag je doen helemaal los laten om zonder verwachting, oordeel of verlangen te leren ontvangen. Zodat je vertrouwd raakt met een andere kwaliteit van jezelf als van waaruit je doorgaands leeft.
Deze warme en zachte vorm van aanraken brengt je in diepere lagen van jezelf wat een helende werking heeft op je energielichaam. Je levensenergie zal vrijer gaan stromen. Je gaat je weer thuis voelen bij jezelf om vanuit verbinding te leven met jezelf en de wereld om je heen.

De massage wordt gegeven in een sfeervolle ruimte, op een matras, met rustgevende muziek op de achtergrond. In de massage is geen gerichtheid op het bereiken van een hoogtepunt maar op een diepe ontspanning en heling. Er worden geen seksuele handelingen verricht of geaccepteerd. Het principe van Tantra is dat we allemaal gelijk zijn, daarom zijn tijdens een sessie gever en ontvanger ontkleed. Mocht je je daar nog niet zo vertrouwd mee voelen dan ben je vrij om je grens aan te geven.

Elke sessie begint met een kort gesprek gevolgd door een meditatie, waarin ik als gever me afstem op jou als ontvanger. Tijdens de meditatie draag je een omslagdoek die later, in het verloop van de sessie, wordt afgedaan. Sadana wil je als ontvanger een veilige en vertrouwde plek bieden om je volledig te kunnen openen voor wat er in je vrij komt. Het respecteren van ieders grens speelt hierin een belangrijke rol.

Stellen massage

Tijdens een stellen massage worden jij en je partner gelijktijdig gemasseerd in dezelfde ruimte. Je bent samen, maar toch ieder op zich met jouw gever. Je wordt uitgenodigd de controle over je partner los te laten. Om in vrijheid, verbinding en overgave de aanrakingen te mogen en kunnen ontvangen.

Het is ook mogelijk om als stel een afspraak te maken alleen met mij, waarin jullie onder mijn begeleiding een massage uitwisselen met elkaar.
Of waarin jullie om beurten een 4-handen massage ontvangen van je partner en mij.
Deze sessie kan je zien als een kennismakings workshop Indiase Kashmir Massage om thuis samen in verder te kunnen gaan.
Met name als je je nog niet zo vrij voelt om in een groep deel te nemen aan een workshop biedt deze vorm je meer veiligheid.