"Geluk ligt in dat
je voelt, niet in
wat je voelt"

Tantra

Tantra betekent vrijheid; je eigen aanwezigheid voelen; je kracht ervaren; thuis zijn bij jezelf! Je zo thuis voelen bij jezelf, dat je de vrijheid voelt om in verbinding te gaan met een ander. Niet om in de ander op te gaan of in de ander te schuilen, maar om samen meer te zijn dan dat wat je als individu al bent. Om deze verbinding aan te kunnen gaan moet je vrij zijn. Wie gebonden is kan zich niet met iets of iemand anders verbinden. In iedere Tantra sessie, waarin je respectvol wordt begeleid en ondersteund, sta jij als mens centraal. De mens die zich bewust mag worden van zichzelf om je te bevrijden van diep gewortelde conditioneringen en overtuigingen. Zodat je op je eigen grond komt te staan in plaats van je te richten op de ander.

Het denken staat je vaak in de weg om je echt vrij te voelen. De gewoonte om als maar je gedachten te beluisteren en te vormen maakt je onvrij. Tantra nodigt je uit om te voelen wat er overblijft als je even niet meer luistert naar de stroom van je gedachten.
Tantra is een moment van aandacht voor jezelf, het bewust worden van jezelf, een gevoel van weer thuiskomen bij jezelf.
Als je de gewoonte van het denken even kunt laten komt er ruimte om jezelf te voelen en ervaren. Er-varen; dat wat er is in vrijheid door je heen laten varen, zonder in te willen grijpen, of iets te willen bereiken.