"Er is geen weg
naar vrede........
Vrede is de weg"

Individuele Begeleiding Tantra

Op basis van ervaring, kennis en ontwikkeling, zie ik het als een uitdaging om individuele processen te mogen ondersteunen en begeleiden. Zodat de uitwerking van tantra ook jouw leven mag beïnvloeden en verrijken.
Deze begeleidingsvorm is met name geschikt voor personen of stellen met problemen op het gebied van intimiteit en/of seksualiteit, met de wens hier anders mee om te leren gaan. De volgende klachten kunnen aan de orde zijn; verminderd verlangen, geremdheid, onzekerheid, piekeren, aanrakingsproblemen, of relatieproblemen in het algemeen. In een intake gesprek wordt jouw thema helder gemaakt en wordt bepaald of er vertrouwen is om samen het traject in te gaan.

Tijdens elke sessie is er aandacht voor het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect van jezelf. Er wordt gebruik gemaakt van diverse technieken zoals; Tantrische oefeningen, gesprekken, adem, stilte, muziek, instrumenten, inspirerende teksten en visualisaties. Het kan je ondersteunen om jezelf vanuit een ander perspectief te onderzoeken. Het bewust worden van jezelf zal in iedere sessie centraal staan. Hierbij wordt ieders grens gerespecteerd zodat vertrouwen, veiligheid en verbinding de belangrijkste voorwaarden zijn.