"De basis van mijn leven is de omgang met mijzelf"

Individuele Begeleiding

Op basis van ervaring, kennis en ontwikkeling zie ik het als een uitdaging om naast Yogalessen in groepsvorm ook individuele processen te ondersteunen en te begeleiden. Deze begeleidingsvorm is met name geschikt voor beginners, of personen met specifieke klachten, om eerst bewust te worden van zichzelf. De volgende klachten kunnen aan de orde zijn; Burn-Out, Stress, piekeren, nek-, schouder-, en rugklachten, slaapproblemen, ademhalingsproblemen. Ook voor personen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking is het soms fijner om eerst wat individuele lessen te volgen.

In een intake gesprek wordt jouw thema helder gemaakt en wordt bepaald of er voldoende vertrouwen is om samen het traject in te gaan.

Tijdens elke sessie is er aandacht voor het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect van jezelf. De begeleiding wordt met volledige aandacht voor jou, als mens, vanaf de basis opgebouwd door middel van Yoga, Meditatie, gesprekken, adem, stilte, muziek, inspirerende teksten en visualisaties. Het maakt je bewust van wat er zich afspeelt in je lichaam, je leert spanningen te herkennen en jezelf op een zachte manier meer ruimte te geven.

Tijdens een sessie is er voldoende ruimte voor feedback. Afhankelijk van de klachten en wensen van de persoon wordt uitgegaan van 1 tot 5 individuele sessies.